České značky destilátů nepřestávají udivovat. Pozornost si zaslouží i Thomas Dyntar distillery, která mimo jiné tvoří i košer whisky nebo gin.
Klasický gin už vás nudí? Pak nakoukněte do světa ginů ochucených a vyzkoušejte, jak chutná jeho lanýžová, česneková nebo třeba levandulová varianta!
Přemýšleli jste někdy, jak chutná vypálená mrkev, kdoule nebo ananas? Nejste sami. A díky netradičním pálenkám můžete ochutnat opravdové unikáty!
Tohle není pití pro milovníky klasiky. Euphoria totiž přináší na pulty svěží vítr díky ginu s konopím nebo vodce s kokou. Dáte šanci tak trochu šílenému pití?
Jak to dopadne, když se výtečnou rodinnou pálenku rozhodnete nabídnout nejen sousedům, ale i klasickým zákazníkům? O tom je příběh Pálenek Roviny.
Zapomeňte na obyčejnou vodku se sodou a vyzkoušejte některé z dalších ikonických vodka drinků, které jsou hotové raz dva a chutnají božsky. Tady jsou 4 recepty.
Proč už se tuzemák nemůže nazývat rumem a co vlastně znamená „pravý rum”? Podívejte se s námi na historii a pravidla těchto nenahraditelných destilátů.
I česká whisky snese světová měřítka. Nevěříte? Pak se seznamte se 4 značkami, které jsou toho důkazem: Goldcock, Trebitsch, Svachovka a Stará žitná.
Jak se vyrábí a pije? A je lepší studená, nebo teplá? Podívejte se s námi blíže na medovinu, nápoj, na který jste možná málem zapomněli.