Přemýšleli jste někdy, jak chutná vypálená mrkev, kdoule nebo ananas? Nejste sami. A díky netradičním pálenkám můžete ochutnat opravdové unikáty!
Jak to dopadne, když se výtečnou rodinnou pálenku rozhodnete nabídnout nejen sousedům, ale i klasickým zákazníkům? O tom je příběh Pálenek Roviny.
Vyrábět pálenky tak, aby chutnaly hlavně jim samotným. Na tomto přístupu staví rodinný lihovar Žufánek, který vedle slivovice umí i nejlepší absinth na světě.
Jejím zakladatelem překvapivě nebyl Rudolf a díru do světa udělala díky košer pálenkám. Přečtěte si i další překvapivá fakta o destilerii Rudolf Jelínek!
Malá, rodinná, tradiční i inovativní, to je pálenice Zubří. Čím zabodovala v prestižní soutěži a co všechno svým zákazníkům nabízí? Čtěte dál!
Pálenky stavící na rodinné tradici, které dobyly svět, to je Anton Kaapl. Ochutnáte výjimečně jemnou slivovici nebo třeba originální pivní pálenku?
Zajímavá historie a pálenky, které bodují i v soutěžích. Lihovar Sudlička rozhodně má co nabídnout. Poznejte jej blíž!
Pálenky z ovoce z vlastních sadů, likéry slazené medem vlastních včelstev. Tak funguje palírna Agnes, kde důraz na čistotu hraje prim. Poznejte ji blíže!